Čokoládová manufaktura Chocolate Hill je výsledkem, jak už to tak bývá, velkého snu. Její zakladatel Antonín Branč, kterému nikdo neřekne jinak než Tony, podřídil několik předcházejících let svého života snaze o výrobu té nejkvalitnější čokolády metodou Bean to Bar. K naplnění toho snu je zapotřebí mít jasný plán. Tímto plánem je použít pro přípravu čokolády jen ty nejlepší suroviny, které příroda nabízí a zpracovat je takovými výrobními postupy, které dokáží maximálně využít jejich potenciál.
Tony
Tony se rozhodl začít tím, že se vydá přímo ke zdroji. Odletěl do Karibiku. Konkrétně na Grenadu, kde se kakaové boby pěstují. Tradičně se zde produkuje čokoláda té nejvyšší kvality. Následně několik měsíců pracoval na plantážích a prošel si celým procesem od pěstování kakaových bobů, přes jejich sklizeň, až po samotnou výrobu čokolády. Takto nabyté znalosti a zkušenosti byly základem pro to, aby mohl začít zhmotňovat svůj sen. Založení a vybudování vlastní čokoládové manufaktury. Zrekonstruoval prostory v přízemí jednoho domu v centru Brna a díky tomu, že je manuálně zručný a technicky zdatný, si postavil většinu výrobních strojů sám. U všech výrobních zařízení zná doslova každý šroubek. Stejně jako tomu je i u celého procesu výroby čokolády.
A potom náš zakladatel postupně našel další milovníky čokolády, bez kterých by to už prostě nešlo.
Kája
Vedoucí výroby, která je tak trochu naše pracovní maminka, bez které bychom byli ztraceni. Dává věcem řád, drží výrobu v dokonalé čistotě a dbá na to, aby naše představa o vytváření čokoládové dokonalosti byla naplňována každý den.
Maminka Káji
Velice aktivní dáma, která je i přes to, že by si mohla dávno užívat důchodu, raději s námi a pomáhá šířit pozitivní energii a naše čokoládové poslání.
Zuzka
Tato ohromně talentovaná slečna pro vás balí čokolády, a ještě si při tom prozpěvuje. Zuzka je totiž operní pěvkyně a studuje JAMU v Brně. Je to takový drobek, že má člověk strach aby ji nezašlápl. Její hlas je ale tak silný, že máme občas strach o skla ve výrobě :-)
Adélka
Studentka podnikatelské fakulty na VUT, která se ve vodě cítí lépe než na suchu. Ve svém volném čase totiž trénuje malé akvabely a každé prázdniny odjíždí na pobřeží Virginie v USA, aby se zde dohlížela na životy lidí. Je totiž členkou pobřežní hlídky!
Kamča
Je nejnovějším členem týmu naší čokoládové rodiny. Hned ze začátku nám to všem pěkně natřela na vánočním večírku v soutěži motokár. Geny tatínka motorkáře se určitě nezapřou. Je navíc studentkou práv, takže se díky ní snad na poli legislativy neztratíme.
Naše čokoládovna je na svůj původ i tým velmi hrdá. Nejsme klasickým příkladem realizace podnikatelského plánu, který spočívá ve shromáždění finančních prostředků a nákupu hotových strojů. Naše čokoláda je produktem vášně, lásky k řemeslu, poctivé práce a porozumění čokoládě jako takové.