Nejen na vaření
Naše čokolády na vaření, stejně jako všechny naše ostatní čokolády, nejsou výsledkem žádných kompromisů. Využíváme pro ně výběrové kakaové boby z Ekvádoru, které se vyznačují velmi intenzivní kakaovou chutí. Jsou tak zárukou skvělých výsledků při tvoření vašich čokoládových dobrot. Brzy však zjistíte, žejsou také skvělé prostě jen tak! Jedná se o plnohodnotné Bean to Bar čokolády. To znamená, že je vyrábíme přímo z kakaových bobů, které pro vás dovážíme, přebíráme, pražíme a meleme.
Některé čokolády určené k vaření a pečení možná znáte ve formě čokoládových peciček. My jsme zvolili jinou cestu. Vyrábíme pro vás krásné a křupavé čokoládové tyčinky. Jsou temperované, což znamená, že se svojí strukturou a vlastnostmi vyrovnají tabulkové čokoládě. Jsou tedy určeny i pro přímou konzumaci.
Jelikož chceme vyhovět všem čokoholikům, tak jsme pro vás připravili tři druhy čokolád na vaření, které uspokojí každého.
Pro tradiční dezerty jsme vytvořili chuťově vyváženou 60% čokoládu na vaření, která je slazena kvalitním třtinovým cukrem. Pro ty z vás, kteří se snaží vyhýbat cukru, vyrábíme hned dva typy čokolád určených na vaření. První z nich je 80% čokoláda na vaření (slazená přírodním sladidlem erythritol). Druhým je 100% čokoláda, která nabízí velmi intenzivní kakaový zážitek a naprosté minimum cukrů, které se vyskytují jen v přirozené podobě (z kakaových bobů).