Kvalitní čokoláda
Naše čokoláda je opravdu kvalitní a nejsou to prázdná slova. Vyrábíme ji přímo z kakaových bobů. Jedná se o tzv. metodu Bean to Bar. Volný překlad je "od bobu k tabulce". A přesně takto to u nás probíhá. Proces, který vede k dokonalé tabulce čokolády, trvá až několik dní. Celý probíhá v naší manufaktuře. Používáme jen ty nejkvalitnější kakaové boby. Naším cílem je vyrábět nejlepší čokoládu a na surovinách nešetříme. A na chuti to jistě poznáte, jsou to opravdu luxusní čokolády!
Čokolády dělíme do třech základních skupin. Na naši základní řadu BIO čokolád, čokolády s posypem a limitované edice. U čokolád s posypem nemůžeme BIO kvalitu deklarovat jen z toho důvodu, že je složité posypy v organické kvalitě sehnat. Jejich základem je vždy BIO čokoláda.
Naše limitované edice čokolád vás budou bavit. Je to kategorie, ve které si hrajeme a snažíme se vás překvapit neobvyklými chutěmi, sezónními posypy a okamžitými nápady.