Naše mléčná BIO čokoláda je jemná a plná mléka
Mléčná 44% BIO čokoláda je naší nejjemnější mléčnou čokoládou. Při přípravě její receptury jsme dbali na to, aby v ní cukr výrazně nepřevažoval ostatní suroviny. V této čokoládě je obsažen nadstandardní podíl českého mléka a také vysoký obsah kvalitního kakaového másla.
Přidali jsme do ní třtinový cukr, ale dáváme ho jen nezbytné množství. Výsledkem je, že tato mléčná čokoláda obsahuje jen 38,9 g cukrů na 100 g čokolády. A to jich podstatná část pochází z mléka.
Je ručně vyrobena z výběrových kakaových bobů z Peru, které jí propůjčují velice jemnou chuť s minimální hořkostí. Čokoláda je vyrobena metodou bean to bar, což volně přeloženo znamená od bobu až po tabulku. Čokoláda tedy vzniká přímo z kakaových bobů, které přebíráme, pražíme, drtíme, zbavujeme slupek, několik dní meleme a až teprve pak jim dáváme známou obdélníkovou podobu.
Tuto čokoládu jsme pro vás vyrobili v BIO kvalitě (více o naší BIO výrobě). CZ-BIO-001 Zemědělská produkce EU/mimo EU
SLOŽENÍ 44% MLÉČNÉ BIO ČOKOLÁDY:
kakaové máslo*, sušené plnotučné mléko*, třtinový cukr*, kakaové boby z Peru*. Obsah kakaové sušiny nejméně: 44 %.
* = BIO produkt
KAKAOVÉ BOBY:
země původu Peru
HMOTNOST:
60 g
INFORMACE PRO ALERGIKY:
Může obsahovat stopy ořechů.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem. |
Čokoláda s jahodami a pistáciemi
Neodolatelná chuť kvalitní vysokoprocentní mléčné čokolády je ve spojení s jahodami ještě výraznější a ovocnější. Později je ale díky pistáciím, které obsahují vyšší podíl tuku, zjemněna a její smyslná chuť vám okamžitě po jejím odeznění začne chybět. Upozorňujeme, že čokoláda velice rychle mizí. Za vytvoření závislosti neneseme odpovědnost.
SLOŽENÍ 52 % MLÉČNÉ ČOKOLÁDY S JAHODAMI A PISTÁCIEMI:
kakaové boby, třtinový cukr, sušené mléko, kakaové máslo, pistácie (3,17 %), jahody lyofilizované (1,59 %). Obsah kakaové sušiny nejméně: 52 %.
KAKAOVÉ BOBY:
odrůda Criollo, země původu Peru
HMOTNOST:
63 g
INFORMACE PRO ALERGIKY:
Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem. |
Mléčná horká čokoláda
Naše 44% mléčná horká čokoláda je vyrobena z naší nejjemnější 44% mléčné čokolády. Tuto čokoládu už jsme Vám podrobněji představili výše, tak jen malá rekapitulace: cukr v ní výrazně nedominuje, je třtinový a dáváme ho jen nezbytné množství. Za to nešetříme plnotučným českým mlékem a také kvalitním kakaovým máslem. Čokoládu vyrábíme z výběrových kakaových bobů z Peru, které jsou jemné a méně hořké. Čokoláda je vyrobena metodou bean to bar.
A JAK SI DOMA HORKOU ČOKOLÁDU PŘIPRAVÍTE?
Čokoládu smíchejte se 120 ml libovolného mléka. Společně vyšlehejte pomocí trysky u kávovaru nebo zahřívejte za stálého míchání v hrnci, případně za občasného promíchání v mikrovlnné troubě. A je hotovo. Přejeme příjemné mlsání.
SLOŽENÍ MLÉČNÉ HORKÉ ČOKOLÁDY:
kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, třtinový cukr, kakaové boby z Peru. Obsah kakaové sušiny nejméně: 44 %.
KAKAOVÉ BOBY:
země původu Peru
HMOTNOST:
35 g
INFORMACE PRO ALERGIKY:
Může obsahovat stopy ořechů. Obsahuje mléko.
SKLADOVÁNÍ:
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem. |
Vyrábíme ručně a bez náhražek
Každý čokoládový výrobek u nás dostává zvláštní péči. Každý kus je originál, který posíláme do světa naplněný energií a láskou. Navíc bez jakékoliv chemie, bez aromat, bez náhražek, bez aditiv, bez lecitinů, bez palmového tuku.
Diskuze je prázdná.
Přidat příspěvek do diskuze
K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal