Zachutnala vám naše LC mléčná čokoláda bez přidaných cukrů? Nyní si ji můžete koupit i ve formě tyčinek. Nejen že si pochutnáte stejně jako kdyby byla odlita do tabulky, vy si ji navíc můžete koupit výrazně levněji!
Věříme, že nejzajímavějším parametrem pro vás bude relativně NÍZKÁ CENA. Jelikož jsme ruční výroba, tak podstatnou část konečné ceny určují náklady na lidskou práci. Pro naše čokolády využíváme výhradně výběrové suroviny, které samy o sobě cenu výrazně zvyšují. U tabulek je práce na přípravu konečného produktu opravdu hodně. Tabulku musíte ručně odlít, dát vychladit, vytáhnout z chladícího zařízení, vyklepnout z formičky a ručně zabalit. Formičky je navíc potřeba umýt a dokonale před dalším použitím osušit. Na stejný objem čokolády se spotřebuje více obalů. Proto jsme se rozhodli, že stejnou čokoládu uděláme i jako tyčinky a produkt vám výrazně zlevníme!
O kolik jsou tyčinky levnější než tabulka?
Stačí si srovnat cenu na gram oproti tabulce stejné mléčné čokolády bez přidaných cukrů. Když si koupíte naši 60g 52% mléčnou čokoládu bez cukru, tak zaplatíte 108 Kč. To znamená, že stojí 1,8 Kč / 1 g. V případě, že si objednáte 500g balíček stejné čokolády, ovšem ve formě tyčinek, tak vás bude stát 470 Kč. Cena za jeden gram je výrazně nižší. Vychází pouze na 0,94 Kč / 1 g. Cena je tedy nižší o 47 %
Výhod je samozřejmě více:
tyčinky chutnají naprosto stejně jako čokoláda v tabulce, jsou tzv. temperované, mají stejnou strukturu, liší se jen tvarem,
jsou vhodné pro vaření, do receptů nemusíte tabulky lámat na malé kousky,
jsou baleny ve znovuuzavíratelných sáčcích, které jsou opatřeny praktickým zipem, díky kterému se do čokolády nebude dostávat vlhkost a déle vám vydrží,
tyčinky se moc dobře mlsají a jsou opravdu návykové – to už je na vás, zda to budete považovat za výhodu
Jak výroba čokoládových tyčinek probíhá?
Ty nejlepší suroviny
Tyčinky jsou vyrobeny ze stejné čokolády jako 52% mléčná čokoláda bez cukru, kterou prodáváme i jako tabulky. Jedná se o vysokoprocentní mléčnou čokoládu. Je na pomezí čokolády hořké, ale je příjemně zjemněna kvalitním sušeným mlékem. Chuť je velmi ušlechtilá a ovocná zejména díky použité odrůdě kakaových bobů. Jedná se o boby z Peru odrůdy Criollo, které jsou velmi vzácné a chuťově intenzivní. Dalšího zjemnění je dosaženo zamletím mandlí a kešu ořechů. Aby se čokoláda co nejvíce rozplývala na jazyku, přidali jsme do ní ještě extra porci kakaového másla.
Sladkost jsme dodali přírodním sladidlem erythritol. Mezi dostupnými sladidly se jedná o nejlepší možnost. Proč jsme ho vybrali, si můžete přečíst v tomto článku.
Kdyby vás zajímalo, jak vzniká naše LC mléčná čokoláda, neváhejte se podívat na následující video. Ve spolupráci s členy jedné facebookové skupiny, která se zaměřuje na low carb stravování, jsme recepturu odladili a naše Janča vám k tomu řekne více!
Náš e-shop používá pro své správné fungování cookies a podobné technologie. Některé jsou nezbytně nutné pro základní fungování. Bez nich se neobejdeme. Jiné nám slouží k vytváření anonymních statistik o chování návštěvníků nebo pro inzerci reklamních obsahů. S jejich používáním však potřebujeme Váš souhlas. Souhlasy s používáním jednotlivých typů cookies si můžete nastavit pod odkazem „Detailní nastavení“.