Čokolády nejen pro diabetiky
V této kategorii naleznete čokolády bez cukru, které vám budou opravdu chutnat. Jde o plnohodnotné čokolády z nejkvalitnějších surovin bez jakýchkoliv chuťových kompromisů. Nejedná se o klasické DIA čokolády, které velkým obloukem obcházíte v supermarketech. Používáme jedinečné přírodní sladidlo zvané erythritol (více o tomto sladidlu). Čokolády jsou navíc zjemněny mandlemi a kešu ořechy, které jsou umlety společně se vzácnými kakaovými boby odrůdy Criollo, která pochází z Peru. Těchto bobů je na světové produkci méně jak 2 % a jsou zcela jedinečné svojí ovocností a nízkým podílem hořkosti.
Sladidlo erythritol nemá na rozdíl od mnoha jiných sladidel výrazné projímavé účinky, nemá nepříjemnou pachuť a je získáváno přírodním způsobem (nikoliv syntetickým). Do čokolády jej navíc dáváme výhradně v BIO kvalitě. Je tedy získáván ze surovin, které nejsou geneticky modifikované. Hlavním benefitem je skutečnost, že erythritol má nulový glykemický index a nemá takřka žádné kalorie.
S našimi low carb čokoládami už nemusíte mít žádné výčitky a mohou být součástí vašeho jídelníčku, i když se snažíte zhubnout, nebo omezit cukry.